Posted on

NoHide naravne žvečljivke

V naši trgovinici po novem najdete tudi naravne žvečljive priboljše No Hide!

No Hide so žvečljivke, narejene podobno, kot znane žvečljivke iz goveje kože. Priljubljene kožne palčke za proces proizvodnje potrebujejo kar nekaj kemikalij, ki so lahko škodljive za občutljive živali. Žvečljivke No Hide so narejene iz riževe moke, jajc, oljčnega olja, prahu iz sušene banane ter ananasovega stebla in so tako zdrava, lahko prebavljiva alternativa žvečljivkam iz kože. Na voljo v štirih slastnih okusih: piščanec, losos, divjačina in govedina!

SESTAVA: meso odvisno od okusa (48%), moka rjavega riža, jajca, olivno olje, sušena banana zmleta v prah, ananasovo steblo. DODATKI: Tehnološki dodatek: agar-agar (rastlinska želatina) 0,29 mg/kg.

 ANALITSKE SESTAVINE: surove beljakovine 51 %, surove maščobe 2 %, surovi pepel 4 %, surove vlaknine 2 %, vsebnost vlage 14 %, škrob 4 %

Navodilo za hranjenje: Dopolnilna hrana za pse od 6 meseca starosti dalje. Hranite kot priboljšek. Prilagodite količino dnevnega obroka glede na vnos priboljškov, da ohranite psa v primerni kondiciji. Sveža voda mora biti psu vedno na voljo.