Zaposleni

V naši ambulanti vas sprejmejo:

Urška Škufca, dr.vet.med, direktorica

Urška je diplomirala na Veterinarski fakulteti Univerze v Ljubljani 2016 in pot jo je takoj ponesla med male in eksotične živali.

V Veterinarski ambulanti NOE, se je zaposlila spomladi 2017, čez dve leti, pa jo prevzela kot lastnica.

Urška se ukvarja predvsem s kirurgijo mehkih tkiv, njeno zanimanje pa leži tudi v kardiologiji malih živali in interni medicini.

Matej Ozebek, dr.vet.med

Matej je diplomiral na Veterinarski fakulteti Univerze v Ljubljani 2017, v veterini Noe je delal kratek čas še pod okriljem Veterinarskega centra Plevnik, nato pa v mali praksi dolga leta nadaljeval v bližnji konkurenčni veterini, od koder ga tudi Domžalčani poznajo.

Spomladi 2023 se je pridružil Noetovi ekipi in jo okrepil za še enega kirurga, pa tudi odličnega internista. Počasi se spogleduje tudi z ortopedijo.

Anja Repar, vet.tehnica

Uradno je naša veterinarska tehnica, neuradno pa naša psihološka in tehnična podpora, strokovnjakinja za dobavo in oskrbo kosmatincev in na splošno desna in leva roka veterinark. Brez nje bi bilo delo v ambulanti bistveno bolj kaotično! Sicer kot vse me, obožuje živali, ampak yorkiji in huskyji so pa pri njej vedno kraljevsko obravnavani.

Sara Marenče, vet.tehnica

Sara se je naši ekipi pridružila spomladi 2023, ko jo je srce, po dogi karieri izven veterine, poneslo nazaj v ambulanto. Kljub dolgi odsotnosti iz poklica, se je hitro vklopila v ekipo in je poleg Anje desna roka veterinarjev.

kot vsi, tudi ona obožuje naše kosmate paciente in lahko rečemo, da tudi oni obožujejo njo!

Darko Glažar, dr.vet.med, ortoped; zunanji sodelavec

Darko prihaja z Notranjske in ima v Lokvi na Krasu svojo veterino.

Srce ga je povleklo v ortopedijo malih živali, ki je specialistična veda, zato sodeluje tudi z drugimi veterinami. Pri nas se Darko običajno nahaja 2x mesečno in je naša prva izbira, kadar potrebujemo posvet na daljavo mi ali lastniki.

V naših prostorih opravlja tudi vse potrebne ortopedske posege.

Andreja Rusjan, dr.vet.med, veterinarska homeopatinja in bioresonančna terapevtka; zunanja sodelavka

Andreja je končala Veterinarsko fakulteto Univerze v Ljubljani. Nekaj časa je delala s čebelami in malimi živalmi, a jo je želja po alternativi in drugačnem znanju ponesla v homeopatijo in bioresonanco. K nam prihaja po dogovoru, običajno 1x tedensko.

Je licencirana BICOM bioresonančna terapevtka in ima mednarodni certifikat IAVH za veterinarsko homeopatijo.

Teja Cencelj, negovalka za male živali; zunanja sodelavka

Teja je po izobrazbi veterinarska tehnica, vendar jo je pot zanesla v bolj estetske vode. V salonu naše ambulante skrbi, da so vaši kosmatinci vedno lepo urejeni, dišeči in sfrizirani po zadnji modi.

Ukvarja se predvsem s psi, niso pa ji tuje niti mačke, kunci in, zunaj naših prostorov, konji.